Back to school

Första skoldagen avklarad! All möjlig information. Vi fick fylla i VFU-blanketterna. Förhoppningsvis blir jag placerad i Svärdsjö eftersom jag har barn. Vi småbarnsföräldrar går i första hand :)

Lämningen på dagis imorse gick superbra verkligen. Han blev lite ledsen när vi gick genom grinden men när vi gick in genom dörren så var det inga problem. Av med ytterkläderna, kudden under ena armen och sen tog han Monika i handen och så gick de in till samlingen. Jag var lite (megamycket) nervös eftersom senaste lämningen i torsdags sket sig totalt. Tårarna rann (sprutade) på barnet och mamman mådde pyton. Men inte idag!!
Hoppas, hoppas att det håller i sig så jag slipper gå med en klump i magen.

Jag frågade Oscar vad han hade gjort på dagis. -Ute. -Linus, lekt. -Ätit mat. -Dricka mjölk. -Björnen sover. -Monstertruck.
Så ser alltså en dag på dagis ut!

Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Skönt att lämningen gick bättre :) Har ni mycket VFU den här terminen?

2011-01-25 @ 09:01:30
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

ohh, har du börjat plugga? vad blev det?=)

2011-01-25 @ 23:26:24
URL: http://nextpage.blogg.se/
Postat av: mli

Hej! Hoppas allt är bra med er! :)By the way, du är utmanad! :) http://www.mlish.se/2011/01/27/utmaning-3/

2011-01-27 @ 22:56:37
URL: http://mlish.se
Postat av: emelie med busungen elliott o sessan leila

haha..nää det är så sant, man ska inte ha för höga krav på sig själv ibland kanske =)Men jag bara är sån att om jag inte städar så kommer jag gå o reta mig som bara den på att det ser skitigt ut lite här o där. O sen vet ju jag att elliott gärna leker med rasket som ligger på golvet., sen är jag nog lite sån med att jag bryr mig så pass om vad andra ska tycka och tänka om mig om jag inte har städat. Att folk ska tycka att jag är slarvig om de kommer hem till mig o ser att det är lite halvdant...vet att man inte ska bry sig om vad andra tycker..men jag är ju som jag är..hahahah!hoppas ni har en underbar fredag! kramar

2011-01-28 @ 12:52:23
URL: http://emlisch.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0