En liten bebis!

2011-04-27 ♥ 16:55:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (24)

Tänkte bara meddela att vi varit på ultraljud och sett en fantastisk liten bebis! Beräknat födelsedatum är 26 september. Nu känner jag mig lite mer gravid på nåt vis, det är verkligen någon där inne! Bilder kommer (men jag vet inte var sladden är till den här gamla mobilen) så småningom..


Oscars amning

2011-04-18 ♥ 11:34:48 | Kategori >> Oscar | KOMMENTARER (8)

Och för att tillägga en sak eftersom du undrar Emma :) Oscar ammar fortfarande! Om han slutar så lovar jag att alla får veta ;)
Vi ammar ofta när jag hämtar från förskolan. Eller när vi kommer hem därifrån. Sen blir det oftast inte förrän läggdags och ibland sover han ända till 04-05 utan amning och då blir det morgonamning i sömnen. Ibland ammar han lite vid 23-00 eller vid 02. Det är lite olika. Är han jättetrött när vi kliver upp på morgonen så ammar vi lite nere i soffan framför bolibompa.


18 april

2011-04-18 ♥ 09:33:42 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Har precis lämnat Oscar på dagis och sen har jag hunnit ta en snabbdusch när jag kom hem. Hemmaplugg fram till lunch sen är det seminarium i skolan mellan 13-15.
I onsdags fick vi tillbaka förra tentan och jag blev Godkänd! Nu är det bara att ladda inför nästa den 27:e.

Oscar har varit en dagisunge i tre månader nu. Idag ville han in och leka så fort det bara gick. En snabb puss och kram och sen försvann han in till rutschkanan i kuddrummet.

Vi har haft en mysig helg med sol och 18 grader i skuggan. Igår åkte vi upp till Åg och gjorde en utflykt i skogen med fyrhjulingen. Fikade lite och njöt av naturen. Oscar hade nog roligast av alla. Härligt att vara ute med både mamma och pappa!

Oscar går det framåt för, han kan räkna till tio och en gång har han räknat till tretton. I mitten på mars kissade han på pottan för första gången och för ett litet tag sen hände det igen. Vi får köra blöjfritt så mycket som möjligt i sommar. Jag ska jobba i juni och sen är jag hemma resten av sommaren.
Han pratar och pratar och pratar. Många 5-ordsmeningar och ibland längre. När vi var ute och gick häromdan (Oscar gick bredvid vagnen) så sneglade han bakåt och sa, -Det går en tant bakom mig!
Hans favoriträtt sen flera veckor tillbaka är yoghurt, det vill han ha morgon och kväll och gärna däremellan också.RSS 2.0