Magen

2009-03-31 ♥ 13:46:35 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Läste på lite andra bloggar om hur "kul" det är när ens kropp inte är som förut. Inga kläder sitter som de ska. Var ju iväg i fredags och köpte en bikini till babysimmet. Det blev en brun öve del och svart underdel för det fanns inga som matchade i mina storlekar. Men det får gå ändå nu har jag ju nåt att ha på mig i alla fall ;) Tog på den nyss och det såg inte lika katastrofalt ut som jag trodde. Tog kort på magen som jag bjuder på:

 

Så här snygg kan man se ut efter drygt 2 månader

Mammas lilla bebis har varit orolig idag, magkrångel verkar det vara. Har burit och burit. Tyvärr funkar inte bärselen så länge. Det är bäst när mamma håller i. Nu har han sovit en stund så jag åt en macka och drack kaffe. Men jag skulle kanske passa på att äta lite mat. Har tortellini som bara är att koka. Det måste ju vara nåt snabblagat.



Bvc

2009-03-30 ♥ 21:29:49 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Idag har jag och Oscar varit till bvc. Pappsen kunde inte vara med, han var tvungen att jobba. Oscar är nu 61,5 cm lång och väger 6285 g! Han följer sina kurvor så bra! Så bra att vi inte behöver komma om två veckor igen utan nästa tid är om en månad då Oscar blivit 3 månader. Då är det dags för vaccination också.
Efter bvc åkte vi till Oscars morfars jobb där han fick tutta lite sen åt vi lunch på café vi3. Bakad potatis blev det. Sen var morfar tvungen att jobba igen så då åkte vi till Oscars gammelmormor o morfar och fikade. Sen åkte vi till Paletten i Sundborn och handlade. På vägen hem kom vi ikapp Kimmen så vi kom hem samtidigt. Nu har Oscar sovit ett par timmar och jag har precis pumpat ur lite. Drygt 90 ml blev det. Slutar alltid och pumpa innan det tar slut för jag vill ju inte att Oscar ska få för lite mat. Funderar på om jag ska lägga mig o sova lite innan han vaknar och är hungrig... har sovit alldeles för lite den senaste tiden. Hmmm....


2 månader

2009-03-29 ♥ 17:24:52 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Vår lillskrutt är nu 2 månader! Världens bästa lilla son!







Han har rivit sig i pannan med sina vassa naglar! Vi måste nog fila dem lite bättre...


Tokbebisen med dregel-haklapp...


Ni skulle höra hur han skriker när han hamnar på mage, han blir så arg! Men han måste ju träna. Han får inte riktigt upp huvudet när han ligger på mage men han är på god väg.


Lång fredag...

2009-03-27 ♥ 23:13:31 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Varit full rulle idag.. Oscar vaknade vid 06.20 och ville ha frukost sen kollade vi på tv och jag fixade i ordning allt vi skulle ha med oss. 9.05 åkte vi in till stan. Först åkte vi till 33:an med mjölken, de blev glada! Sen åkte vi runt lasarettet och parkerade på andra sidan vid spec.mvc. Det gick bra, vi gick igenom förlossningen steg för steg. Tydligen hade jag fått penicillin hela dagen, kommer ihåg att jag fick en massa dropp av olika slag men vad det var hade jag ingen koll på då. Hade ju feber redan på morgonen. Sen åkte vi till Oscars morfars jobb. Där fick Oscar lite mat och ny blöja sen gick vi ner på stan där vi mötte upp moster Britta. Shoppade lite på Babyprofffsen: Badbyxor till babysimmet, snorsug, nappar och ett babygym som är ifrån Oscars farmor och farfar. De tyckte att vi skulle välja ett själva så det blev ett med muminfigurerna på, jättefint! Sen åt vi mat på åhléns, Oscar vaknade lagomt till att jag ätit färdigt, duktig pojke! Sen köpte jag lite kläder... och Oscar fick en present av moster han fyller ju två månader på söndag ;) han fick en grå mysdress, jättesöt! När vi kom hem till Svärdsjö igen åkte vi och handlade, premiär för Oscar i matbutiken! Tog tyvärr inget kort. han var så söt bland matvarorna ;) Nu på kvällen har vi ätit tacos med de blivande föräldrarna från granngården och tittat på en film, Valkyria. Fast jag sov mest med Oscar på magen så jag vet inte om den var bra...


Godmorgon Mamma!


Med moster på Åhléns


Nya gymmet!


Trött mamma.. tröjan är ständigt uppknäppt här hemma ;)



Moster

2009-03-26 ♥ 14:23:00 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Tänkte bara tala om att jag ska bli moster den 3 september! Om det är en punktlig en alltså.. ;)


Jag o lillasyster! Snart är vi båda två både mamma och moster!



8 veckor

2009-03-26 ♥ 12:34:27 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

8 veckor gammal är han idag vår Oscar! Och på söndag blir han två månader! Mammas lilla bebis blir stor...
Så här söt var han imorse...


Nu låter det som att han vaknar.. lite tuttning och sen blir det days of our lives ;)



Babysim

2009-03-25 ♥ 16:43:22 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

Han somnade om den lilla rackarungen... De ringde om babysimmet imorse. Det hade tydligen blivit ett plats ledig till nästa kurs som startar om en vecka! Varje onsdag 16-16.30 Första gången är bara en information så då är det ingen badning. Alltså har jag två veckor på mig att fixa en bikini.. Mina gamla är ju en aning för små ;) Kanske kan ta en liten shoppingsväng på fredag, då ska jag ändå in till stan på förmiddan. Har tid kl 10 på spec.mvc på lasarettet för efterkontroll eftersom det blev kejsarsnitt. Tänkte också passa på att leverera mjölk till 33:an (neonatal avd) då. Har pumpat ur lite varje dag sen i torsdags har blivit mellan 50-90 ml per dag. Mjölken ska levereras fryst så jag ska låna en kylväska av grannarna eftersom det är 20 min resväg och det är viktigt att inte mjölken tinar upp.


Våffeldagen

2009-03-25 ♥ 16:32:47 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (0)

Idag har Oscar en riktig mammadag ;) Ska bara ligga i famnen och sova, somnade nån kvart jag också för nån timme sen. Kl 18 ska vi till Oscars farmor och farfar och äta våfflor, mummelimums! La precis ner Oscar från min famn så nu vaknar han igen... -var är mamma? ropar han snart! Är nog dags för ett blöjbyte tror jag...


Sötungen

2009-03-24 ♥ 11:07:08 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)


Fick en leksak av farmor o farfar igår som sitter fast på babysittern,
en söt nalle och två hjärtan som han kan leka med!



Oscar fick presenter av faster som var hit i lördags, mössa och en t-shirt!


Fick ett par skitcoola djävulstofflor av min kusin Johanna och hennes man
och de har vi inte visat upp! Fick de när vi var på bb, då var de lite stora
och nu är de snart för små! Oscar börjar få riktiga tjockisben!


Yrsel

2009-03-24 ♥ 10:59:04 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Igår natt vaknade jag vid 03 av att O var hungrig och när jag rörde på mig så snurrade det runt i huvudet. Sen när jag gick upp för att gå på toaletten så svängde kroppen åt höger så jag gick rätt in i väggen. Riktigt otäckt var det, som att var skitfull och inte kunna gå rakt. Sen var det dags för blöjbyte och Kimmen hade precis åkt till jobbet, han åker 05.30, så jag kunde inte be han göra det. Så jag gick försiktigt och tog stöd av väggarna så det gick bra. Vi vaknade sen 07.45 och då ringde jag till vårdcentralen som skulle ringa tillbaka vid 09.30. Ringde sen till mor min som är sjukvårdskunnig och hon skickade hit systeryster och kom hit hon också sen. Men yrseln blev bättre och bättre och när jag var på vårdcentralen vid 14 så kände jag nästan ingenting längre. Men de skickade mig till akuten ändå för att vara på säkra sidan. Kimmen mötte upp vid akuten för han kom precis från jobbet så O´s mormor fick åka hem. De hittade i alla fall inget fel på mig så 19.30 var vi hemma igen. Men om det kom tillbaka skulle jag åka direkt till akuten. Det de var mest oroliga för var proppar eftersom jag nyligen fått barn och eftersom jag har sånt i släkten. men idag mår jag bara bra. Oscar har sovit bra. Vi la oss 22 och han vaknade 03, 05 och 08. Nu sover han igen...... trodde jag.


På den gamla goda tiden... ; )

2009-03-22 ♥ 15:40:01 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Knäppte kort med mobilen på lite gamla foton så det är lite dålig kvalité...


Från vänster: farmor, farfar, jag, far år mor min


Jag och efterrättsskålen, farmor till höger


Jag och far är ute och fiskar


Hos mormor och morfar

2009-03-22 ♥ 15:12:18 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Hittade lite gamla bilder i datorn hos mina föräldrar...

Nybadad och söööt!! Oscar ca 4 veckor gammal


Blöjbyte mitt i köket! Drygt en vecka gammal.


Oscar hos mormor drygt en vecka gammal


Friday

2009-03-20 ♥ 21:48:19 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Oscar slog rekord inatt och var utan mat i sex timmar! Somnade  vid 22 igår kväll efter att ha ätit och sov sedan till 04 då han var hungrig igen! Få se om det håller i sig.. han är lite snorig fortfarande men det är lite bättre. Idag har jag o Britta varit ute och gått i det fina vädret. Vi gick in till byn och köpte födelsedagspresent åt vår kära mor som fyllde år igår. Vi ska dit imorgon och gratulera. Sen gick vi hem till henne och fikade med Patrik. Just nu ligger båda mina pojkar och sover så jag äter fredagsgodis och tittar på tv för mig själv.


La Oscar på mage igår och han blev så arg! Lyckades lyfta huvudet lite grann.


Mammas älskling!!!!!!!!


Vägen in till byn är inte så trevlig...


Så fint väder! Moster styr vagnen.


Oscar sitter fint i soffan ;)


Mittwoch

2009-03-18 ♥ 22:51:11 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (6)

Idag har vi inte gjort nånting. Stackars Oscar har varit snorig några dagar och det är värst på natten och framåt morgonen. Så vi har droppat i den lilla näsan. Och han har velat ätit hela tiden idag, jag lyckades få i mig lite frukost på förmiddan men jag klädde på mig och gick ur sängen vid 15.00 när House började så då satt vi nere i soffan. Nyss somnade han till slut så jag gick upp och la honom bredvid pappa som somnat framför hockeyn på tv. Har inte lagt in några nya bilder i datorn så jag bjuder på lite gamla graviditetsbilder istället...


V. 15 Första bilden jag tog på magen


v. 25


v.36


Liten Oscar i v. 18!


Bvc mm

2009-03-17 ♥ 22:40:56 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Idag har det varit fullt upp! Kl 13 hade vi tid för efterkontrollen hos barnmorskan, eller rättare sagt jag hade det. Kimmen och Oscar roade sig på egen hand i väntrummet. Hon tog prover på mig (allt var bra) och vi pratade lite om hur jag upplevde förlossningen. Sen kl 14 hade Oscar tid för läkarundersökning på bvc. Läkaren kände igen oss för vi hade träffat henne på förlossningen och bb, så det var ju lite kul. Det var i alla fall inget fel på Oscar, men det visste vi ju redan ;) !! Han hade växt 1 cm sen förra kontrollen för 2 v sen och är nu 60 cm lång. Han hade gått upp nästan 500 g precis som förra gången och väger nu 5875 g. Jag tog upp med bvc-sköterskan att jag har väldigt mycket mjölk så då frågade hon om jag kunde tänka mig att sälja mjölk till neonatalavd på lasarettet. Så vi åkte dit och jag fick lämna blodprov och sen fick jag med mig bröstpump och en hel massa buttar att förvara mjölken i. Så nu får vi se hur det går! Sen var vi hem till våra bb-kompisar Johan och Sandra och deras son Elliot som är född samma dag som Oscar. Elliot är ca 4 timmar äldre och båda är födda med kejsarsnitt. Vi fikade och pratade bb-minnen och lite annat bebisprat. Vi kom hem ca 19.30 och Oscar har varit vaken sen dess men nu har han precis somnat i soffan så förhoppningsvis sover han ett bra tag så jag ska väl passa på att sova jag också.... Godnatt!

Provade Elliots babygym, Oscar har ju inget hemma


Elliot!





Mysdag

2009-03-16 ♥ 22:18:55 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Idag har jag och Oscar bara myst och pladdrat med varann! Är han vaken så vill han vara med och han skrattar och "pratar" för fullt. Vår lilla älskling, han är så söt ;) Imorgon ska vi till mvc kl 13 och bvc kl 14. Först efterkontrollen hos barnmorskan och sen läkarbesök för Oscar. Spännande och se hur stor han blivit nu. Nej nu måste jag hänga tvätten och gå och sova sen. Har inte sovit nåt idag och har varit vaken sen 07..


Morgonmys med mamma


Ligger i amningskudden och har precis fått sina vitaminer därav minen


Helgen

2009-03-15 ♥ 23:18:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Kimmen har varit i Stockholm och spelat så jag och Oscar har som vanligt varit hem till mina föräldrar. Fast Oscars morfar var på fisketripp med grabbarna så mormor fick duga som sällskap istället. Vi var ute och gick två gånger igår och det blev en promenix idag också. Igår kväll kom Britta o Patrik dit också och vi åt mat o kollade på melodifestivalen/skidskytte.


Oscar fick en ny body av mormor!


Söta älsklingen!


Mormor bär omkring på Oscar som har en bråkig mage


Promenad igår


Härligt väder, men fortfarande mycket snö


Varmt och skönt vid husknuten, vi tog en kopp kaffe på bänken


Hemma efter promenaden igår, inte lika fint väder


Freeedag...

2009-03-13 ♥ 21:07:23 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

..och jag skulle verkligen behöva ta en dusch. Tröjan är full av spyfläckar och gammal bröstmjölk. Oscar har sullat en massa idag när han ätit, släpper taget helt plötsligt och så sprutar det mjölk åt alla håll. Jättefräscht! Och efter att han ätit så spyr han ut lite mjölkblandat slem på mamsen.
Bjuder på lite gamla bilder när jag ser lite fräschare ut än jag gör just nu..


jag och pantern ska ut på partaj (ett par år sen skulle jag tro)


jag vill vara blond igen!


jag o Kimmen är i venedig, sommaren-07


6 veckor..

2009-03-12 ♥ 22:45:24 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

..sen Oscar tittade ut! Skulle väl ha skrivit en förlossningsberättelse. Vet ju hur kul jag tycker det är att läsa andras! Så då kanske nån är nyfiken på att läsa om min. Få se om jag orkar skriva imorgon kanske... Sötnosen spydde ner sig själv och mamma imorse så då åkte kläderna av, sen blev det badning!


Seg dag...

2009-03-11 ♥ 20:36:02 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (5)

Har inte gjort mycket idag... satt ett par timmar framför datorn och försökte fixa biljetter till Michael Jackson och jag lyckades till slut! Den 10 september bär det av till London! Inte så bra platser men skitsamma, bara jag får se honom. Här är lite bilder från måndag o tisdag. Mat hos gammelmormor o gammelmorfar, fika hos Camilla Sparring (hennes son Emil som håller Oscar) och Oscar med pappa hemma hos Kimmens föräldrar.


In till stan

2009-03-09 ♥ 08:03:50 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Ska snart till frisören, det ska bli underbart! Morfar ska vara barnvakt! Håller just nu på och slänger i mig lite fil o banan. Oscar har härjat hela morgonen, tror det är lite magproblem. Men just nu sover han så nu gäller det att fixa klart allt innan han vaknar!


Söndag kväll...

2009-03-08 ♥ 21:04:33 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (1)

..och den lilla gossen har nu sovit i fyra timmar. Tuttarna är snart sprängfyllda! De är inte vana vid så långa matuppehåll. Har borstat tänderna nu så vi går väl upp i sängen när han vill äta och förhoppningsvis äter han så mycket så han slocknar igen. Imorse var det ätrekord, han tuttade i 45 minuter på raken! På samma tutte! Efter en halvtimme avbröt jag honom för jag tänkte att nu är det väl slut på mjölk men inte då. Det rann hejvilt och Oscar skrek argt när han blev avbruten. Och så fortsatte han en kvart till. Har i alla fall varit en mysig helg hos mina föräldrar, Kimmen var i Bollnäs och spelade han.

Nu börjar han vakna... Godnatt!



Mys med pappsen innan han åkte


Så söt i babysittern stl 62 på alla kläder, storfisen!


Ute med morfar i vagnen


Här är jag!


På matbordet hos mormor o morfar!



Sovmorgon

2009-03-07 ♥ 12:16:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (7)

Oscar sov ju som en stock igår kväll, han vaknade vid 23 och var hungrig sen var han vaken ett tag så vi låg kvar nere och kollade på tv. Sen vid 01 var han hungrig igen så vi bytte blöja och gick och la oss i sängen och ammade sen somnade vi. Vid 03.30 var han hungrig igen och sen sov han till 06.30. Då ville han inte somna efter maten så vid 07.30 gick Kimmen ner med honom och jag somnade om. Vid 09 kom de tillbaka, då var gossen hungrig igen och efter maten somnade vi båda och sen sov till 10.40 och då var han hungrig igen lilla Oscar! Sen tog Kimmen honom och jag gick och duscha och la i tvätt i maskinen. När jag var klar så låg de båda och sov uppe i sängen!
Jag som trodde att det skulle bli en hemsk natt eftersom han sovit nästan hela eftermiddan och kvällen dan före. Men han verkar ha nån slags sovperiod... Han äter i alla fall som aldrig förr, han kan äta 15-20 min förut har han ätit i max 10 min åt gången. Jag glöde alldeles bort vitamindropparna igår eftersom han bara sov men det gör nog ingenting. Bara vi inte glömmer fler gånger. Ja nu har jag precis ätit frukost och jag känner mig riktigt utsövd för en gångs skull!
Trevlig helg kära läsare!



Fredag

2009-03-06 ♥ 20:28:51 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Idag har vi varit ute och gått, gick till Ica och köpte godis och aftonbladet. Sen gick vi till apoteket och köpte salva till Oscars bajsrumpa. Träffade min kompis Jenny som var ute och jobbade. I den här byn träffar man alltid någon man känner! Vi gick ut runt 14.15 och då hade Oscar sovit en liten stund innan men han sov hela promenaden och fortsatte sova när vi kommit in och jag klätt av honom. Sov till 17.00 då han var jättehungrig! Sen sov han en stund igen och sen ville han ha mer mat en timme senare. Sen sov han igen och sen blev det mer mat efter ett tag och sen somnade han om igen! Han som brukar vara vaken mellan 17-20, men inte idag. Nu ska jag titta vidare på Let's dance... Kimmen är inne i Falun och spelar på Arenan ikväll, kommer väl hem runt 12..


Sängmys


Glad liten unge


Min kvällsmat, grahamsgrynsgröt


Sedan fredagsgodis!


5 veckor

2009-03-05 ♥ 17:37:48 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (2)

Fem veckor idag vår älskade Oscar!!!! Han börjar bli så stor, skrattar varje dag nu! Men det är svårt att få med på bild, blir bara nåt litet flin så fort kameran är framme. Idag har vi inte gjort mycket, ätit, rapat, bajsat och så har vi varit ute på promenad en timme på eftermiddan. Träffade min pensionärskompis Svea som hade varit och handlat. Hon blev så glad att få se Oscar och jag lovade att komma och hälsa på framåt våren.


Panikhungrig 22:40 igår kväll ; )


Lite nöjdare på morgonen med mat i magen


Lill-lördag

2009-03-04 ♥ 15:49:58 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Grå dag ute, orkade inte promenera nåt... Oscar har bajsat ner ett klädombyte och kissat ner ett annat så nu är vi inne på tredje...!


Söööt!


70-tal


Ha ha kolla in fossingarna!


Kläder från h.j.o.r.t. presenter från min kusin Johanna o hennes man Dawid!
Lite stora men det står 3-6 mån på etiketten...


Bvc mm

2009-03-03 ♥ 22:28:41 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Idag har det varit full fart! På fm åkte jag, Oscar och hans kära moster Britta till stan. Vi köpte lite kläder till oss alla tre sen fikade vi men Oscar bara sov. Hans morfar kom och gjorde oss sällskap också för han hade lunch just då. Sen kl 13 mötte vi upp Kimmen vid bvc och mostern åkte hem. På bvc blev Oscar lite arg för han var hungrig när det skulle mätas o vägas. Men när det var avklarat fick han mat i alla fall. Och lilla Oscar hade gått upp 510 g på 14 dagar och väger nu 5390 g och var 59 cm lång, förra gången 56,5. Huvudomfånget var 40 cm. Och nu har vi börjat köpa nr 3 på blöjorna för de andra började bli lite trånga.
Sen åt vi soppa o fikade hemma hos min mormor o morfar. Och Oscar fick en fin silversked som han ska äta gröt med när han blir större!
Sen åkte vi hem o slappade, jag åkte o handlade när Oscar ätit........


Glad Oscar i morse


Moster o Oscar


Crazy mom... Tur att mackan var i vägen, gjorde bara en massa fula miner


Fundersam Oscar, snygga tröjan kommer från faster o "farbror"



Ännu en spännande dag med Oscar!

2009-03-02 ♥ 20:46:05 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (3)

Idag lyckades jag och Oscar komma ut på en promenad alldeles själva! Jag har alltid haft någon mer med men idag var det bara jag och Oscar och det gick så bra. Vi var ute drygt en timme. Men Oscar lyckades bajsa ner tre blöjor på raken inom en halvtimme innan vi kom iväg.. ;) Han kan han. Ute på promenaden träffade vi min pensionärs-kompis Allan (jag jobbar ju i hemtjänsten). Han saknade mig, jag brukade ju komma hem till han och städa, tvätta o laga mat ;) Han får nöja sig med de andra i personalen... Men han tyckte det var så kul att träffa Oscar. När vi kom hem tänkte jag att det var bäst att laga mat på en gång innan O skulle vakna och jag hann precis koka färdigt makaronerna innan gallskriken körde igång. Så efter att O ätit färdigt fick jag äta medan O satt i babysittern och såg lite missnöjd ut. Men med en fot vaggandes O så fick jag äta klart innan det var dags för tutte nr 2 för O. Han äter som aldrig förr! Och han som kunnat sova 3-4 timmar i sträck på natten äter nu varannan timme ungefär... Inatt åt han vid 23 och sen 01.15, 03.30, 05,06,08 sen låg han och jollrade och boxades nöjt med armar och ben tills han somnade igen vid 9.30 ungefär och då passade jag på att äta frukost och så tänkte jag sova lite mer men så såg jag att det var Frasier på tv så då tittade jag på det istället... Vid 11 skulle han äta igen sen och sen gosade vi i sängen en timme. Sen kom Oscars farmor o farfar och fikade och sen vid 14.30 kom vi ut efter lite blöjbyten som sagt. Nu på kvällen har vi bara degat framför tv:n...



En nöjd liten bebbe nerbäddad i vagnen


Sprattlar i babysittern


Oscar fick en jättefin stickad lila kofta med matchande sockar av sin farmors jobbarkompis



Helgen

2009-03-02 ♥ 12:39:43 | Kategori >> Allmänt | KOMMENTARER (4)

Idag regnar det nästan, så det är nog perfekt väder att göra snögubbar! Tänk det kan vi göra med Oscar nästa vinter! Nu är han ju lite för liten än...

I lördags var vi till en av mina kusiner som fyllde 21 år. Vi åt tårta och kakor och muffins, jättesmaskigt! Men jag var duktig som bara åt en bit tårta.. fast det ångrar jag nu, farfars tårtor är ju så goda! Oscar var glad o nöjd mest hela tiden, hans mormor och morfar slogs om att ha honom som vanligt ;)

Igår (söndag) så fick vi besök av Kimmens kusin o hennes familj och Oscar fick jättefina kläder! När vi fikat klart och de åkt hem så kom en kompis till Kimmen och fikade och han hade också med sig en present till Oscar. Jag tvättade en hel maskin igår med nya kläder. Nu kan han ha en del kläder i stl 60-62 så det ska bli spännande att se hur mycket han växt imorgon när vi ska till bvc.


Trött efter allt kalasande, body (och matchande byxor) från faster o "farbror"



Somnade i babysittern igår kväll


Maaat!



RSS 2.0