Torsdag

Gaaah, jag är helt slut... Är inte van att flänga runt så här :)
Öppnis på förmiddan sen köpte jag lunch på Ica och följde med Ida hem och åt. Oscar var så duktig och åt upp nästan allt. Dvs en halv burk mat. Än är han ingen storätare men det går bättre och bättre.
Sen gick vi till Källegården och hälsade på min morfar. Han låg och vilade middag men han var vaken. Han busade lite med Oscar och sen var det dags för eftermiddagskaffe. Vi var först i matsalen så vi hann fika innan de andra pensionärerna dök upp.
När vi ändå var på Källegården så passade jag på att hälsa på en söt tant som jag har hjälpt när hon bodde hemma. Var säkert ett år sen jag träffade henne sist men hon kände igen mig! Kom t.o.m. ihåg vad jag hette, det är inte dåligt när man är 95 år och träffar så många olika personal.
Nu har vi varit hemma en halvtimme och Oscar sover i vagnen. Ska nog ta med honom upp till sängen och slappa lite.

Postat av: Amanda

Då kommer du somna gott ikväll sen. ^^

Kram

2009-09-17 @ 16:51:14
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: emelie o elliott

vilken mysig dag ni verkade ha igår =) ja, men..de tycker jag låter bra =) har faktiskt nu insett hur praktiskt det är oxå, fick flera kommentarer om hur bra o smidigt det är o ha under byxorna i vinter när det är kallt. O de har de ju rätt i =) hoppas allt e bra med er. kramis

2009-09-18 @ 07:25:14
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag har bestämt mig för att inte sluta blogga utan jag ska istället bara lägga in bilder och sånt på saker vi gör, och skriva mindre..:) Allt bra annars idag?



kram Mia

2009-09-18 @ 09:04:53
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

låter som en trevlig dag (; vad ska ni hitta på till helgen? kram

2009-09-18 @ 11:52:25
URL: http://tiiiildas.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0