Godnatt

För en halvtimme sen somnade lillkorven. Det blev sent ikväll. Men middagslur nr 2 varade mellan 16.30-18.30 så då är det ju inte så konstigt att han var pigg och vaken hela kvällen. Vi fick hålla oss undan från sovrummet för Kimmen skulle sova. Jag har nu äntligen läst ut boken. Äckligt spännande på slutet. Några frågetecken kvarstår dock men jag ska inte avslöja handlingen.
Jag är så fruktansvärt sugen på nåt gott. Åt en näve russin nyss. Har ju redan ätit glass så nu får det vara bra. Men jag skulle kunna äta upp en hel kladdkaka, så sugen är jag. Men jag vill ju inte vara småtjock för alltid så jag måste låta bli.
Imorgon tror jag inte att vi har några planer. Men en rejäl promenad ska vi gå på. Oscar tycker myspysåkpåsen är jätteskön att sitta i. Vagnen blir så ombonad. Men något som måste inhandlas är ett par vantar till de små händerna. De hänger ju över kanten och viftar i luften. Och nu blir det ju inte varmare ute, speciellt inte på morgonen och kvällen. Då är det väldigt kyligt.
Nä nu ska jag försöka gå och lägga mig...


Postat av: Olivers mamma Emilie

Han är en mycke lycklig pojke :D

2009-09-21 @ 14:38:19
URL: http://emiliefredrikson.blogg.se/
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

tack (;

2009-09-21 @ 18:08:16
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: emelie o elliott

jovars, de går fort nu! hehe..lite vingligt är de dock här ändå..men han lyckas ändå hålla balansen me hjälp av armarna. kramis

2009-09-21 @ 18:11:31
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag har precis påbörjat boken, ska bara hitta tid att läsa den nu, början verkar lovande!

2009-09-21 @ 19:43:08
URL: http://frokenfranzon.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0