Shopping

Vi drog iväg till kupolen i Borlänge idag. Köpte ett sånt där babylarm eller vad det kallas. Så man kan höra om bebben vaknar fast man är en bit bort. Om Oscar ligger på övervåningen så kan jag gå ner i källarn o hänga tvätt utan att springa upp för att höra om han är vaken hela tiden. T ex.
Jag köpte två svarta kjolar på gina tricot och ett par jeans på cubus. Sån där boyfriend-look som det tydligen kallas ;) Lite halvstora, trasiga och så kavlar man upp dem lite.


Suuupersköna!

På vägen hem köpte vi med oss mat från McDonald's och åkte hem till mina föräldrar och åt på verandan i värmen. Riktig vårstämning. Oscar sov i bilen men blev lite gnällig sen och visste inte vad han ville riktigt. Han blir lite bubblig i magen ibland och då är det bara att gå runt med honom som hjälper. Han somnade på soffan på verandan ett tag i alla fall.



Nu ska vi nog gå och lägga oss snart. Oscar ligger redan och sover i soffan. Luktar bajs gör han, lilla älsklingen! Så det måste nog bli ett blöjbyte innan det blir sängen, så kanske det blir lite tuttning också.


Enda gångerna som nappen funkar är i bilen.

Postat av: johanna

fan va nice! skulle också behöva nya kläder. nej hon sitter i en sån där sittstol, vet inte vad dem heter :P dem kan sitta i den innan dem kan sitta helt själv, de stöder typ upp ryggen :)

2009-04-13 @ 10:01:15
URL: http://shoohanna.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0