Måndag

Då var det måndag igen. Vi har varit vakna sen strax efter 9. Jätteskönt, men Oscar har ätit ca 5-6 ggr inatt så då behövs det lite sovmorgon. Han håller väl på att arbeta upp produktionen. Jag har i alla fall sovit bra däremellan :)
Jag råkade krascha hela toasitsen i morse (om nån är intresserad ;) Oscar låg på golvet bredvid mig och en mygga var på väg mot honom. Så jag slängde mig på den (snäll vegetarian som man är) för att den inte skulle sticka honom. Och då sa det krasch, så var hela sitsen liksom bortsliten. Nu ligger den löst uppepå. Så nu glider man av om man försöker sitta där. -Kimmen hjälp! Säger man när sånt där händer. Men han är på jobbet och sliter för brödfödan.
Nu kanske det skulle vara gott med lite frukost, så långt har jag inte hunnit än. Sen blir det Days of our lives! Drömde att Sami klädde ut sig till Stan igen. Och att Brady var ond, den nya DiMera liksom. Spännande va! Vi får väl se om det stämmer....

Postat av: Emma

HAHAHAHA :D!!

2009-08-17 @ 10:43:25
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: Maria

Hahaha vad lustigt, vårt toalock har också varit trasigt på samma sätt hur länge som helst. Man fick sätta sig som på nålar för att det inte skulle halka av och man skulle slå ihjäl sig. Till slut fick sambon tummen er och tog med ett nytt lock från jobbet :)

2009-08-17 @ 10:43:34
URL: http://mimariatherese.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Hahaha :P

2009-08-17 @ 10:49:33
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ha ha... ja vad gör man inte för de små ... barnen och myggorna!

2009-08-17 @ 20:11:13
URL: http://frokenfranzon.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0