Det närmar sig...

Ojoj, snart är det födelsedag!! 2 timmar och 5 minuter kvar...
Idag har jag handlat till kalaset, köpt födelsedagspresent, hämtat kemtvätt i stan, bakat, småstädat och tvättat. Käraste syster Britney fick agera tvåbarnsmor en timme mitt på dagen. Det hade gått bra, Astrid var smart och tog sig en tupplur.
På eftermiddagen kom farmor hit och barnvaktade lite också. Tur man har hjälpen nära!
Nu sover den blivande ettåringen sen 50 minuter.
Imorgon hoppas vi på lite fikabesök! Oscar vill ha sällskap på sin födelsedag! Är du som läser lite fikasugen imorgon så kom hit :)
På kvällen kommer grannarna och mormor och morfar. Farmor och farfar kommer nog hit på dan. Då när pensionärer inte har så mycket för sig ;)
Sen på lördag blir det kalas för släktingarna. Smörgåstårta (köpt) och kaffe o tårta (hembakt..?)

Den här tiden för ett år sedan låg jag i soffan och tittade på förlossningsakuten på tv. Med kraftiga värkar! Hihi, det var grejer det. Kl 3 på natten åkte vi in till förlossningen och 13 timmar senare var vi föräldrar!

Postat av: Mi

2010-01-28 @ 22:12:04
Postat av: Mia Svensson

Gratta Prinsen från oss på Brosvedsvägen !

...Fortfarande lika roligt att läsa din blogg...

Ang att lämna sina barn och ha barnvakt....Det är bara du och Kimmen som bestämmer när , hur ofta och vem..Vi lämnar sällan våra barn, vi vill va med dem så mkt som möjligt, de växer så fort och snart/nu är kompisarna viktigare. När vi anlitar barnvakt så engagerar vi proffs ( Oskars farmor och farfar) då vet vi att de har det bra på alla sätt= blir bortskämda. För visst behöver man vuxentid...ni kanske inte behöver just nu men det kommer...

Kramar till er 3!

2010-01-28 @ 22:20:38
Postat av: Anonym

GRATTIS!!!



erika o elton

2010-01-29 @ 09:22:07

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0