Kroppen

Mad undrade om jag har några känningar. Nja, är väl svaret på den frågan. Jag får sammandragningar titt som tätt men de gör inte ont. Jag blir lite illamående av dem ibland men inte värre än så. Häromkvällen tyckte jag mig känna av lite svag mensvärk i magen men det kan ha varit inbillning ;) Men när jag är ute och går så tynger det mellan benen och jag kan inte minnas att det var så med Oscar.

Halsbränna har jag haft sen flera veckor tillbaka och det blir värre och värre. Ligger jag ner ett par minuter som kommer den direkt. Gaviscon hjälper (när jag kommer ihåg att köpa hem). Flera gånger den senaste tiden så har jag "halvkräkts" (en rejäl sur uppstötning som hoppat ut) när jag böjt mig fram och samtidigt känt lukten av något äckligt. Som att tömma en bajspotta eller ta reda på soporna. 
Annars så svettas jag nästan hela tiden. Ibland är det så det rinner ner i ögonen. Känns ganska bra att det är höst och inte särskilt varmt ute.
Fingrarna är lite ömma och svullna. Fötterna är lite ömma men ser inte svullna ut. Men de enda skorna som funkar är foppatofflorna, tur att de är bekväma!Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0