Dammsugarproblem

Igår var vi på Öppnis. Lika kul som vanligt! Oscar åkte Bobbycar och rutschbana. Sen åkte vi hem till grannarna. Astrid hade ordnat en överraskning till Oscar, en stor kökslåda full i leksaker! Saker från Astrids andra kusiner som de växt ifrån. Bl a ett lok som blinkade och tutade. Oscar som aldrig sett något liknande var mycket road. Nu har ju Astrid roligare leksaker än vad han har :)

Igår kväll fick Oscar ett utbrott på dammsugaren. Skrek, svor (nästan) och gormade. Han slet och drog i den och den ville inte alls göra som han ville. Sen somnade han 20.30 (!) efter en hård dag.

Imorse vaknade han 07.30 (!) redan. Tror att det var för att det var ljust i rummet. (Kimmen hade tänt när han packade.) Annars vaknar han ju aldrig så tidigt. Han brukar ju sova till minst 09.30.
Dammsugaren stod ju kvar sen igår och den var tydligen lika dum idag. I 45 minuter höll de på att bråka innnan jag ställde undan den. Då blev det lugnt.

Nu har Kimmen åkt till Åre och kommer inte hem förrän på onsdag. De har fyra spelningar där uppe.
Så jag och Oscar drar till Storsveden över helgen så han får busa lite med mormor och morfar.

Idag är det faktiskt inte så kallt ute, bara -11 grader. Så kanske att vi tar en promenad med grannarna idag. Tyvärr lyser inte solen på oss idag men man kanske inte kan få allt.

Postat av: Emelie

Hihi, hade vi haft 5 mill till BK hade vi varit där ofta :)

Men så ser vi här i norra Sverige lite annorlunda på avstånd haha

Vi har väl runt 80 mil till närmaste BK och vi åker till det IKEA längre bort bara för att få äta där! Haha

2010-01-15 @ 11:17:53
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Emelie, Elliotts mamma

haha..tänk va roligt de kan ha med grejer som vi vuxna tycker är tråkiga. För hur tråkigt är de inte att dammsuga egentligen? ha en trevlig fredag! kramis

2010-01-15 @ 14:30:35
URL: http://emlisch.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0