Full rulle!

Oj vilken dag vi har haft! Sovmorgon blev det. Oscar sov till 09.45 men jag vaknade en timma tidigare. Tyckte att det lät som att det knackade på dörren. Men jag orkade ju inte gå upp och kolla :) Hördes inget mer så det kanske var inbillning.
Strax före ett for vi in till staden med Oscars lagom trinda moster. Köpte present till Kristin som fyllt tant (30) :) Köpte ett bikinilinne till mig. Gillar inte min andra bikiniöverdel. Den håller inte sladdrisarna på plats!
Sen fikade vi. Jag åt en smarrig macka med chevré och fikonkladd. Syster åt en grillad macka. Oscar åt en HALV STOR BURK med Äpple och bananpuré! Han äter bättre borta än hemma.
Sen var det dags för babysimmet steg 2 lektion 1. Och Oscar var överlycklig över att få plaska i stora bassängen igen. Tyvärr var vi bara hälften från förra terminen men desto mer plats till oss i och för sig.
Oscar var så trött efter badet så han slocknade bara han såg bilen.
Men dagen var ju inte slut än. Ljusparty hos Kristin i Linghed stod på schemat. Kristins dotter Maja 4 år tyckte att det var så kul att leka med Oscar. Han fick rida på hennes gunghäst. Leka med my little pony. Och gunga ute! Gungan var roligast! Sån vill Oscar ha hemma också. När det var dags att lukta på ljus och fika ville inte Oscar vara med längre. Stora gråten bröt ut och krokodiltårarna rann. Klockan var närmare 20 när vi åkte hem och Oscar somnade som en stock och sover än. Bara ett avbrott för tuttning för en och en halv timme sen.
Och imorgon är det Öppnis 9-12, kul! Men efter det blir det en lugn eftermiddag hemma.
Godnatt!

Postat av: Emma

Jaa nu är vi tillbaka i sverige :D Babysim låter så mysigt. :) Iaf de med sömnen efteråt ;) haha

2009-09-03 @ 07:12:08
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: Olivers mamma Emilie

Va roligt de lät, jag ska börja på babysång snart. de ska bli jätte roligt! :D

2009-09-03 @ 09:27:46
URL: http://emilifredrikson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Alltid skönt att få sova ut...



Ella tackar för gratulationen.

2009-09-03 @ 10:48:09
URL: http://succinum.blogspot.com/
Postat av: Mad

Tack tack! /Wincent

2009-09-03 @ 17:15:47
URL: http://www.mamamad.se

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0