Bad pizza

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen. Var inte så kry igår, feber och skitdålig i magen. Troligtvis var det pizzan jag åt i onsdagskväll som det var nåt lurt med.
Kimmen och Oscar åkte till Åg så jag fick vila ifred ett tag. Fyra timmar var de borta, ammade precis innan de åkte och direkt när de kom hem igen. Oscar fick äta morotspuré och majskrokar i Åg. Det hade gått så bra utan mamma. Det var väldigt tomt hemma men jag passade på att läsa en bok ute på gräset i lugn och ro. 

Nu är vi hos Oscars mormor o morfar för Kimmen är i Gävle och spelar så vi sover här över helgen. Oscar har badat på verandan, mycket plask blev det och en blöt mamma. Nu åskar det ute så jag kanske ska slå av datorn...

Postat av: Marléne

Hej.. Ja, jag blev lite fundersam.. Hoppas du mår bättre nu å hur är det med din pappa? Kram till er..

2009-07-04 @ 08:26:00
URL: http://cosmosgubben.blogg.se/
Postat av: madde

haha..det var det ända jag tänkte på slutet...det här går inte, ni måste skära upp mig:D hehe

2009-07-04 @ 11:10:27
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: MammaMia!

hej amanda, tänkte bara fråga dig hur lång är du och hur gammal är du. Läsarna på bloggen var nyfikna så ska skriva in det på alla i viktgruppen:)



kramar mia

2009-07-04 @ 12:21:48
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Postat av: Madde

Vad härligt. Vad läser du för bok? Läste precis ut min igår, "Nattfåk" vet du vilken det är? Om du inte läst den rekomenderar jag den starkt! Riktigt bra :)! Kram

2009-07-04 @ 14:50:04
URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0