3 veckor

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Idag är Oscar 3 v gammal! I tisdags var vi på bvc och han vägde då 4880 g och var 56,5 cm lång och huvudomfånget var 39 cm. Så han har växt lite stora grabben. De senaste dagarna har han varit lite mer gnällig än vanligt, han är väldigt bubblig i magen så det är lite besvärligt för honom.

Efter bvc så var vi en sväng på stan, premiär för Oscar som är en liten lantis annars. Jag köpte puder, mascara, amningsbh, amningstopp och en skjorta. Sen fikade vi med Oscars morfar och jag ammade Oscar ute bland folk för första gången och det gick hur bra som helst. Fast Oscar råkade sätta i halsen så det sprutade genom näsan och så rann det lite på mig men det är sånt man får räkna med ;)

Igår var vi till mitt jobb och hälsade på. Oscar tyckte det var kul att träffa lite folk, han uppförde sig så bra så!  Sen innan vi åkte hem så var vi till tant Ester och fikade. Oscar låg i hennes famn en lång stund och trivdes, han blev mindre glad när mamma tog honom därifrån!
Idag kommer Marléne och hälsar på Oscar för första gången, få se om vi lyckas komma ut på en promenad.


Postat av: Marléne

Tack så mycket för idag:) Oskar är så otroligt sööt å så snäll.. Å promenad bidde det, skönt var det, fast det var lite kallt.. Måste synas snart igen.. Kram så länge..

2009-02-19 @ 21:30:08
URL: http://cosmosgubben.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0