Sjalträff

Idag när vi gick upp så stod termometern på -23 grader, brrr... Lite väl kallt. Och just idag skulle vi in till stan så det var bara att klä på sig. Jag och Oscar var på sjalträff tillsammans med trevliga mammor, pappor och barn från sjalbarn.se! Vi var på barnavdelningen på bibblan inne i stan. Barnen inkl. Oscar härjade runt och hade hur kul som helst. Efter lite drygt två timmar sa jag och Oscar hejdå och åkte till Karlsbyheden och fick lite mat.
Nu har jag ätit egenkokad risgrynsgröt. Gjorde ett lass igår kväll så nu finns det några potioner i frysen. Mumsigt :)
Oscar blev trött av allt bus med mormor och morfar så han somnade i bilen på väg hem. Nu har han sovit 1½ timme så antagligen kommer han att vakna snart och vara uppe halva natten. Ja vi får väl se. Tuttarna håller i alla fall på att sprängas, han har haft så mycket annat för sig idag så han har inte haft tid att amma ;) Har blivit ett par ggr sen imorse bara så det är rekordlite.
Apropå något helt annat så ska vi fira nyår tillsammans med familjen Sparring på andra sidan sjön. Det blir hur mysigt som helst. God mat, champagne och sällskapsspel!

Postat av: Linda

Tack.

Jag som gnäller när vi har - 7 -8 grader här.

2009-12-29 @ 20:39:09
URL: http://easytolove.blogg.se/

Lätta ditt hjärta:

Namn:
stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0